Yıldırım Mayruk’un Estetik Anlayışının Temsilcisi: Cyprus Pour Femme

Kadınsılığın gücünü ve zarafetini yansıtan Yıldırım Mayruk Fragrance koleksiyonunun göz alıcı parfümü Cyprus Pour Femme, çiçek notaları, baharatlar ve odunsu esanslarla büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor.Üst notalarında pembe şeftali, sulu armut, ahududu ve bergamotun canlandırıcı esintileriyle dikkat çeken Cyprus Pour Femme, yüzde 28 esans oranı ve uzun kalıcılık özelliği ile hayranlık uyandırıyor. Yıldırım Mayruk’un estetik anlayışının mükemmel yansıması olan Cyprus Pour Femme, her nefeste iz bırakan bir aura yayıyor.

Yıldırım Mayruk Fragrance koleksiyonunun en özel üyesi olan “Cyprus Pour Femme”, benzersiz dokusuyla zarafet ve ihtişamı birlikte sunuyor.

Yıldırım Mayruk’un engin sanatsal vizyonu ve eşsiz estetik anlayışını yansıtan Cyprus Pour Femme, yarı kıymetli taşların büyüsünü ve kadınsılığın kutsallığını harmanlıyor. Her bir nefeste ışıklar altında hissettiren Cyprus Pour Femme, çekici bir rüzgar ile sarmalayıp en özel anlarınıza eşlik ediyor. Gücün ve zarafetin manifestosu olarak öne çıkan Cyprus Pour Femme, ergonomik görüntüsüyle her yerde kendinizi tazelemenizi olanak tanıyor.

Üst notalarında; pembe şeftali, sulu armut, ahududu ve bergamotun canlandırıcı esintilerinin yer aldığı Cyprus’ın orta notalarında manolya, pembe gül ve şeftali çiçeği parfüme romantik bir dokunuş katar. Alt notalarda ise yer alan vanilya, sedir ağacı, kaşmir misk ve amber ise parfümün sıcak, kalıcı ve etkileyici bir iz bırakmasını sağlar.