Gain ana sponsorluğunda, Bodrum Titanic Luxury Collection’da ilk Altın Küre Uluslararası İkon Ödülü® verildi.

Unutulmaz rolleriyle adını dünya sinemasına yazdıran Sharon Stone`un güçlü hayırseverlik çalışmaları da göz önüne alınarak bu ödülle hem ekrandaki hem ekran dışındaki başarıları kutlandı.

 Uluslararası eğlence sektörünü de tanımak isteyen Altın Küre dünyanın farklı merkezlerinde sektörü takdir etmek için Uluslararası İkon Ödülünü farklı bir ülkede sunacak.

Stone, “hayırseverlik konularında da sesimi destekleyen Altın Küre’nin çalışmalarıma yıllardır verdiği desteğe minnettarım ve onur duyuyorum. Globes gibi kuruluşlarının dünya sektörünü tanımak istemesi ve bu ödülü Türkiye’de başlayarak dünyanın farklı yerlerine vermesi anlamlı” dedi.

Altın Küre Yönetim Kurulu Başkanı Helen Hoehne ise şöyle konuştu; “Ödül törenini Eşsiz Sharon Stone’u bu prestijli ödülün ilk sahibi olarak onurlandırmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Sharon’un muazzam boyutlardaki hayırsever katkıları ve sinemaya katkıları onu bu ilk ödül için bariz bir seçim haline getirdi. Ayrıca bu ödülü, pek çok yaratıcı çalışmanın merkez üssü olan Türkiye’de başlattığımız için de mutluyuz.”

İlk Uluslararası Altın Küre İkon ödülünün Türkiye’de olması için 1 yılı aşkın suredir çabalayan Barbaros Tapan ise uluslararası kutlamaları ülkemize getirmeye devam edeceğiz dedi.

Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen Titanic Luxury Collection Bodrum’un Genel Müdürü Mert Aygün, “ülkemizin yurtdışında tanıtımı adına yoğun çalışmalar yapılırken Türkiye’ye Hollywood yıldızları gibi tüm dünyanın tanıdığı, bildiği isimlerin gelmesi ve en iyi şekilde ağırlanmasının bu tanıtımı çok iyi destekleyeceğini düşünüyorum.

Dünyanın ilgisini çekecek ne kadar çok kaliteli etkinliğe imza atar, ne kadar çok önemli ve ünlü isimleri ağırlarsak bilinirliliğimizi o kadar kolay arttırabiliriz. Altın Küre yönetiminin bu galayı ilk kez Amerika Birleşik Devletleri dışında  yapma kararı alması ve bizim ülkemizi tercih etmesi gerçekten gurur veriyor. Titanic Luxury Collection Bodrum olarak bu önemli etkinliğe ev sahipliği yapmak ise hem Titanic Hotels Grubu adına hem de şahsım adına onur verici” dedi.

Sharon Stone, Ege’yi kesintisiz bir şekilde seyreden Bodrum’un en güzel koyu Güvercinlik’te yer alan Titanic Luxury Collection Bodrum’un konforu ve izole mimarisi ile öne çıkan villalarında oğlu Laird Stone ile birlikte konakladı. Ultra lüks konaklama deneyimi sunan otelin geniş villarında gala öncesi yorgunluk giderdi.

Davete Gülse Birsel, Özcan Deniz, Sıla Türkoğlu, Taro Emir Tekin, Şevval Sam, Gülseren Buğdayıcıoğlu, Mine Kaplakçıoğlu, Nesrin Cevadzade  dahil olmak üzere sanat ve iş dünyasından bir çok isim katıldı.

Gecenin sunuculuğunu ise Kerem Bürsin ve Büşra Pekin yaptı.