2020 yılında yüzde 50 büyüme kaydeden IFS Türkiye istikrarlı ilerleyişini sürdürüyor…
Kurumsal İş Uygulamaları (ERP/EAM/FSM) alanında dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden IFS, ekonomik durgunluk ve salgının olumsuz etkilerine rağmen Türkiye’de 2020 yılında yüzde 50 büyüyerek 2021 yılına hızlı bir giriş yaptı. Dünyada 40 yıldır, Türkiye’de ise yaklaşık 20 yıldır şirketlerin dijital dönüşümünde büyük bir rol üstlenen IFS Türkiye, 2019 yılın da çift haneli büyüyüp, 2020 yılında ise yüzde 50 büyüme kaydederek istikrarlı yükselişini sürdürdü.
COVID-19 nedeniyle tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuzluklara ve belirsizliklere rağmen kısa vadeli dalgalanmalardan etkilenmeden uzun vadeli hedeflere odaklandıklarını belirten IFS Türkiye CEO’su Ergin Öztürk, “IFS olarak Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Saha Servis Yönetimi (FSM) ve Kurumsal Varlık Yönetimi (EAM) denildiğinde Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başardık.
2020 yılında elde ettiğimiz büyüme rakamları da bunu destekliyor. Bu başarımızı 2021 yılında da devam ettirmeyi hedefliyoruz. IFS, en yenilikçi teknolojilerini şirketlerin iş süreçlerine entegre ederek, dünyadaki en başarılı örneklerinden biri olmaya devam edecek” dedi.
IFS katma değerli hizmetlerle büyümesini sürdürecek
IFS, Kurumsal Kaynak Planlama çözümlerinin dışında hızla gelişen servis bazlı iş modellerinin desteklendiği Saha Servis Yönetimi çözümleri ile Türkiye’deki büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Şirket 2020 yılında 5’inci kez Gartner Magic Quadrant raporunda liderler kategorisinde gösterilen Saha Servis Yönetimi çözümüyle Türkiye’de bu alandaki faaliyetlerine ağırlık verecek.
Pandemiyle birlikte müşterilerin yanında olma ve tüm ihtiyaçları uzaktan saha ekibi ile çözebilme konusunun önem kazandığını belirten Öztürk, “2021 yılında teknik servislerin geliş sürelerinde yaşanan gecikmeler ve gelen servislerin yeterli olmaması gibi sorunları azaltan, özellikle son tüketicinin hayatını kolaylaştıran çözümler öne çıkacak. IFS olarak “Uzaktan Yardım” uygulamamızla bu konuya odaklanacağız ve Saha Servis Yönetimi’nin dijitalleştirilmesi konusuna ağırlık vereceğiz” dedi.
Savunma sanayii gibi çeşitli sektörlerde varlığını daha da güçlendirmeyi hedefleyen IFS Türkiye, üretim, proje, servis ve hizmet gibi farklı sektörlere özel tasarlanmış çözümleriyle endüstri uzmanlığını sunarak müşterilerinin gelecekteki başarısında da rol oynamaya devam edecektir.
İş ortağı ekosistemini büyütecek
2020 yılında iş ortağı ekosistemini büyüten IFS, 2021 yılında çeşitli genişlemelerle bu büyümeyi devam ettirecek. Hem globalde hem de Türkiye’de iş ortağı ağını genişlettiklerini ifade eden Öztürk, “Türkiye’deki iş hacmimizdeki artışa paralel olarak 2021 yılında da iş ortağı ekosistemimizi genişleterek büyütmeyi hedefliyoruz. Diğer taraftan 2020 yılında pandemi sürecinde mevcut kadromuzu korumakla kalmadık yeni işe alımlarla ekiplerimizi daha da güçlü bir hale getirdik”” dedi.
Yenilikçi teknolojiler ve çözümler 2021 yılına damgasını vuracak
IFS, müşterilerinin beklentileri doğrultusunda yapay zeka, veri analitiği, blok zinciri ve mobilite dahil olmak üzere yeni teknolojilere, bulut hizmetlerine ve “Evergreen” projesine odaklanacak. Müşterilerin iş uygulamalarından elde ettikleri faydaları artıran ve ihtiyaçlarının daha iyi karşılanabilmesini sağlayan yenilikçi çözümlerle kullanıcı verimliliğindeki çıtayı daha da yükseltecek.
IFS Hakkında
IFS, 1983 yılında İsveç’te kurulmuştur ve dünya genelinde 60 ülkede 80 ofiste faaliyet göstermektedir. 2004 yılında girdiği Türkiye pazarında ise bugün itibarıyla yaklaşık 750 şirkete ve 25 binden fazla kullanıcıya hizmet vermektedir. IFS, dünya genelinde üretim, dağıtım, servis ve bakım-onarım yapan şirketler için entegre Kurumsal İş Uygulamaları (ERP/EAM/FSM) sunar.
Uzman olduğu sektörlerde hizmet verdiği şirketlerin, uçtan uca tüm ihtiyaçlarını yıllar içinde geliştirdiği uzman çözümler ile karşılamayı amaçlayan IFS, 4000’den fazla çalışanı ve büyüyen ekosistemi ile 10.000’den fazla müşteriye hizmet vermektedir. IFS, hizmet verilen şirketlerin dijital dönüşümün avantajlarından faydalanarak kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilmesini ve sürdürülebilir başarılar kazanmasını hedefler.
Bir cevap yazın